Sponsors

 • ter Huurne Hollandmarkt

  Op het 16.000 vierkante meter grote terrein van ter Huurne Hollandmarkt komen klanten al sinds jaar en dag voor het zogenoemde fun-shopping.

  http://www.terhuurne.nl/
 • FORZA Cycling Mallorca

  DOEL
  Het organiseren van fietsreizen op Mallorca voor racefiets(t)ers die willen trainen of gewoon lekker willen fietsen. Toeters en bellen hebben we niet in ons aanbod.

  DOELGROEP
  De sportievere racefiets(t)ers die in de voorbereiding van het seizoen zitten, van een specifiek evenement of die willen genieten op het fantastische fietseiland Mallorca.

  KENMERKEN
  We zijn geen proffietsers maar houden van doorrijden. Op verschillende niveaus fietsen is mogelijk.

  We houden van een bakkie koffie onderweg, een pastaatje eten we na de rit.

  We fietsen elke dag tenzij de weersomstandigheden dat niet toelaten.

  Wij garanderen de beste prijs-/kwaliteitverhouding van onze partners (hotels en fietsverhuur).

  http://forzacyclingmallorca.nl
 • Scholten Tweewielers

  Bij Scholten Tweewielers in Haaksbergen kun je altijd en direct een proefrit maken op de fiets van je keuze. Wij geven je alle tijd om de plus- en minpunten van de fiets te beoordelen. Ook staan we voor je klaar met deskundig advies.

  Heeft je fiets een onderhoudsbeurt nodig? Dat is geen probleem. De winkel is uitgerust met een onderhoud- en reparatieservice. Wij zorgen ervoor dat je weer optimaal kunt genieten van je fiets.

  Kevin Scholten zit al meer dan 17 jaar in het fietsenvak. In 2000 kwam hij aan het werk in de winkel van Johan Hannink. In 2010 kwam zijn droom uit en dat was een eigen fietsenwinkel beginnen.

  We hebben tot 2017 onder de vlag van Fietscity geopereerd. In september zijn we helemaal voor ons zelf begonnen en hebben er nu onze eigen naam aan gehangen: Scholten Tweewielers.

  https://www.scholtentweewielers.nl